"Geleneği Gelecekle Buluşturan Bir Dünya Üniversitesi"
Kalite
Araştırma
İç Kontrol
Mevzuat
Sektörel Hizmet
Katalog
English

Bologna

  • Bologna
  • BİRİMLER
  • KOMİSYON ÜYELERİ
  • DOKÜMANLAR
  • İLETİŞİM

Gıda Mühendisliği

  1. Lisans

  1. Ziraat Fakültesi (Fakülte)
  2. Gıda Mühendisliği (Bölüm)

Birimler

  • HAKKINDA
  • PROGRAM ÇIKTILARI
  • DERSLER
  • TYYÇ-PROGRAM ÇIKTILARI(P.Ç.) İLİŞKİSİ
  • Gıda Mühendisliği (Bölüm)
BÖLÜM BAŞKANI

-- Gıda Mühendisliği

ERASMUS KOORDİNATÖRÜ

-- Gıda Mühendisliği

FARABİ KOORDİNATÖRÜ

-- Gıda Mühendisliği

AKTS KOORDİNATÖRÜ

-- Gıda Mühendisliği

HAKKINDA

-- Gıda Mühendisliği

VİZYON

-- Gıda Mühendisliği

MİSYON

-- Gıda Mühendisliği

AMACI

-- Gıda Mühendisliği

PROGRAM DİLİ

-- Gıda Mühendisliği

PROGRAM TANIMI

-- Gıda Mühendisliği

KABUL ŞARTLARI

-- Gıda Mühendisliği

ÖNCEKİ ÖĞRENİM TANIMI

-- Gıda Mühendisliği

MEZUNİYET ŞARTLARI

-- Gıda Mühendisliği

ÖLÇME DEĞERLENDİRME ESASLARI

-- Gıda Mühendisliği

İSTİHDAM OLANAKLARI

-- Gıda Mühendisliği

ÜST DERECE PROGRAMLARA GEÇİŞ

-- Gıda Mühendisliği

Rektörlük

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, Alaeddin Keykubat Yerleşkesi, Akademi Mah. Yeni İstanbul Cad. No:369 Posta Kodu:42130, Selçuklu-Konya / TÜRKİYE.

İLETİŞİM

  • 0(332) 223 80 00
  • 0(332) 223 80 01

Kampüs Santral

  • 0(332) 241 00 41
  • 0(332) 223 82 65
Copyright © Selçuk Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 2018