Dönem 1
Dersin Kodu Ders Adı Dersin AKTS (ECTS) Tür Koordinatör Adı
2906109 GENEL TURİZM 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906110 GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906111 GASTRONOMİYE GİRİŞ VE ORYANTASYON 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906112 TÜRK DİLİ I 2 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906113 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I 2 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906114 İNGİLİZCE I 7 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906115 GIDA KİMYASI 2 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906120 ALMANCA I 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906121 ARAPÇA I 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906122 ÇİNCE I 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906123 FRANSIZCA I 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906124 RUSÇA I 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK

Dönem 2
Dersin Kodu Ders Adı Dersin AKTS (ECTS) Tür Koordinatör Adı
2906209 TURİZM EKONOMİSİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906210 TEMEL MUTFAK BİLGİSİ VE TERMİNOLOJİSİ 6 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906211 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ÜRETİMİ VE SERVİSİ ORGANİZASYON 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906212 BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906213 TÜRK DİLİ II 2 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906214 ATATÜRK İLKE VE İNKILÂP TARİHİ II 2 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906215 İNGİLİZCE II 7 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906220 ALMANCA II 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906221 ARAPÇA II 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906222 ÇİNCE II 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906223 FRANSIZCA II 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906224 RUSÇA II 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK

Dönem 3
Dersin Kodu Ders Adı Dersin AKTS (ECTS) Tür Koordinatör Adı
2906309 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906310 TURİZM İŞLETMECİLİĞİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906311 MUTFAK UYGULAMALARINA GİRİŞ 6 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906312 HİJYEN VE SANİTASYON 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906313 YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA 7 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906314 GIDA MEVZUATI 2 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906320 ALMANCA III 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906321 ARAPÇA III 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906322 ÇİNCE III 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906323 FRANSIZCA III 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906324 RUSÇA III 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK

Dönem 4
Dersin Kodu Ders Adı Dersin AKTS (ECTS) Tür Koordinatör Adı
2906408 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906409 MUTFAK UYGULAMA I 6 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906410 MUTFAK KÜLTÜRÜ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906411 GIDA TEKNOLOJİSİ 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906412 MESLEKİ YABANCI DİL I 7 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906413 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 2 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906414 STAJ-I (30 GÜN) 9 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906420 ALMANCA IV 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906421 ARAPÇA IV 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906422 ÇİNCE IV 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906423 FRANSIZCA IV 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906424 RUSÇA IV 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK

Dönem 5
Dersin Kodu Ders Adı Dersin AKTS (ECTS) Tür Koordinatör Adı
2906506 MUTFAK UYGULAMA II 6 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906507 SOĞUK MUTFAK VE SÜSLEME SANATI 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906508 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ MUHASEBESİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906509 MESLEKİ YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) 7 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906520 ALMANCA V 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906521 ARAPÇA V 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906522 ÇİNCE V 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906523 FRANSIZCA V 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906524 RUSÇA V 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906530 GIDA ÜRETİMİNDE TEDARİK ZİNCİRİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906531 MOLEKÜLER GASTRONOMİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906532 DENİZ ÜRÜNLERİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906533 ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906540 SÜRDÜRÜLEBİLİR DESTİNASYON YÖNETİMİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906541 EKMEK YAPIMI 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906542 TURİZMDE TÜKETİCİ DAVRANIŞI 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK

Dönem 6
Dersin Kodu Ders Adı Dersin AKTS (ECTS) Tür Koordinatör Adı
2906605 TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI 6 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906606 YİYECEK İÇECEK MALİYET ANALİZİ VE KONTROLÜ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906607 YİYECEK İÇECEK OTOMASYONU 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906608 MESLEKİ YABANCI DİL III (İNGİLİZCE) 7 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906609 STAJ-II (30 GÜN) 9 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906620 ALMANCA VI 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906621 ARAPÇA VI 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906622 ÇİNCE VI 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906623 FRANSIZCA VI 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906624 RUSÇA VI 4 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906630 TURİZM İŞLETMELERİNDE TUTUNDURMA 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906631 TÜRKİYE TURİZM COĞRAFYASI 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906632 GASTRONOMİ YAZARLIĞI 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906633 ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ UYGULAMALARI 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906640 TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906641 ALTERNATİF TURİZM 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906642 FÜZYON MUTFAK 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906643 ET VE ET ÜRÜNLERİ 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906644 PROTOKOL BİLGİSİ VE GÖRGÜ KURALLARI 3 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK

Dönem 7
Dersin Kodu Ders Adı Dersin AKTS (ECTS) Tür Koordinatör Adı
2906730 DÜNYA MUTFAKLARI-I 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906731 EKO-GASTRONOMİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906732 GİRİŞİMCİLİK 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906733 TURİZM SOSYOLOJİSİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906740 BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906741 YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906742 VEJETARYEN VE DİYET MUTFAĞI 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906743 LİDERLİK VE ÖRGÜT KÜLTÜRÜ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906744 OSMANLI SARAY MUTFAĞI 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906745 GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906750 MESLEKİ YABANCI DİL IV (İNGİLİZCE) 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906751 GASTRONOMİ VE MEDYA 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906752 GIDA KATKI MADDELERİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906753 GENEL SAĞLIK BİLGİSİ VE İLKYARDIM 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906754 GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK

Dönem 8
Dersin Kodu Ders Adı Dersin AKTS (ECTS) Tür Koordinatör Adı
2906830 DÜNYA MUTFAKLARI II 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906831 DİYET GIDA ÜRETİMİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906832 TURİZM İŞLETMELERİNDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906833 BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906840 İLERİ PASTACILIK VE ÇİKOLATA SANATI 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906841 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE KONSEPT VE DİZAYN 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906842 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906843 İÇECEK TEKNOLOJİSİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906844 YÖRESEL MUTFAKLAR 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906850 İŞ HAYATI İÇİN İNGİLİZCE 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906851 GASTRONOMİDE GÜNCEL SORUNLAR VE YAKLAŞIMLAR 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906852 TURİZM İŞLETMELERİNDE ETİK 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906853 AKADEMİK VE MESLEKİ GELİŞİM PROJESİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK
2906854 SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE ATIK YÖNETİMİ 5 DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK