Dönem 1 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dersin Kodu | Ders Adı | Dersin AKTS (ECTS) | Tür | Koordinatör Adı | |||
2906109 | GENEL TURİZM | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906110 | GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906111 | GASTRONOMİYE GİRİŞ VE ORYANTASYON | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906112 | TÜRK DİLİ I | 2 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906113 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I | 2 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906114 | İNGİLİZCE I | 7 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906115 | GIDA KİMYASI | 2 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906120 | ALMANCA I | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906121 | ARAPÇA I | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906122 | ÇİNCE I | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906123 | FRANSIZCA I | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906124 | RUSÇA I | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK |
Dönem 2 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dersin Kodu | Ders Adı | Dersin AKTS (ECTS) | Tür | Koordinatör Adı | |||
2906209 | TURİZM EKONOMİSİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906210 | TEMEL MUTFAK BİLGİSİ VE TERMİNOLOJİSİ | 6 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906211 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ÜRETİMİ VE SERVİSİ ORGANİZASYON | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906212 | BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906213 | TÜRK DİLİ II | 2 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906214 | ATATÜRK İLKE VE İNKILÂP TARİHİ II | 2 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906215 | İNGİLİZCE II | 7 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906220 | ALMANCA II | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906221 | ARAPÇA II | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906222 | ÇİNCE II | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906223 | FRANSIZCA II | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906224 | RUSÇA II | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK |
Dönem 3 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dersin Kodu | Ders Adı | Dersin AKTS (ECTS) | Tür | Koordinatör Adı | |||
2906309 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906310 | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906311 | MUTFAK UYGULAMALARINA GİRİŞ | 6 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906312 | HİJYEN VE SANİTASYON | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906313 | YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA | 7 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906314 | GIDA MEVZUATI | 2 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906320 | ALMANCA III | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906321 | ARAPÇA III | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906322 | ÇİNCE III | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906323 | FRANSIZCA III | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906324 | RUSÇA III | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK |
Dönem 4 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dersin Kodu | Ders Adı | Dersin AKTS (ECTS) | Tür | Koordinatör Adı | |||
2906408 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906409 | MUTFAK UYGULAMA I | 6 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906410 | MUTFAK KÜLTÜRÜ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906411 | GIDA TEKNOLOJİSİ | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906412 | MESLEKİ YABANCI DİL I | 7 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906413 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | 2 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906414 | STAJ-I (30 GÜN) | 9 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906420 | ALMANCA IV | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906421 | ARAPÇA IV | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906422 | ÇİNCE IV | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906423 | FRANSIZCA IV | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906424 | RUSÇA IV | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK |
Dönem 5 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dersin Kodu | Ders Adı | Dersin AKTS (ECTS) | Tür | Koordinatör Adı | |||
2906506 | MUTFAK UYGULAMA II | 6 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906507 | SOĞUK MUTFAK VE SÜSLEME SANATI | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906508 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ MUHASEBESİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906509 | MESLEKİ YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) | 7 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906520 | ALMANCA V | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906521 | ARAPÇA V | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906522 | ÇİNCE V | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906523 | FRANSIZCA V | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906524 | RUSÇA V | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906530 | GIDA ÜRETİMİNDE TEDARİK ZİNCİRİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906531 | MOLEKÜLER GASTRONOMİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906532 | DENİZ ÜRÜNLERİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906533 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906540 | SÜRDÜRÜLEBİLİR DESTİNASYON YÖNETİMİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906541 | EKMEK YAPIMI | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906542 | TURİZMDE TÜKETİCİ DAVRANIŞI | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK |
Dönem 6 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dersin Kodu | Ders Adı | Dersin AKTS (ECTS) | Tür | Koordinatör Adı | |||
2906605 | TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | 6 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906606 | YİYECEK İÇECEK MALİYET ANALİZİ VE KONTROLÜ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906607 | YİYECEK İÇECEK OTOMASYONU | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906608 | MESLEKİ YABANCI DİL III (İNGİLİZCE) | 7 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906609 | STAJ-II (30 GÜN) | 9 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906620 | ALMANCA VI | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906621 | ARAPÇA VI | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906622 | ÇİNCE VI | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906623 | FRANSIZCA VI | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906624 | RUSÇA VI | 4 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906630 | TURİZM İŞLETMELERİNDE TUTUNDURMA | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906631 | TÜRKİYE TURİZM COĞRAFYASI | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906632 | GASTRONOMİ YAZARLIĞI | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906633 | ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ UYGULAMALARI | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906640 | TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906641 | ALTERNATİF TURİZM | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906642 | FÜZYON MUTFAK | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906643 | ET VE ET ÜRÜNLERİ | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906644 | PROTOKOL BİLGİSİ VE GÖRGÜ KURALLARI | 3 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK |
Dönem 7 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dersin Kodu | Ders Adı | Dersin AKTS (ECTS) | Tür | Koordinatör Adı | |||
2906730 | DÜNYA MUTFAKLARI-I | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906731 | EKO-GASTRONOMİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906732 | GİRİŞİMCİLİK | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906733 | TURİZM SOSYOLOJİSİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906740 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906741 | YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906742 | VEJETARYEN VE DİYET MUTFAĞI | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906743 | LİDERLİK VE ÖRGÜT KÜLTÜRÜ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906744 | OSMANLI SARAY MUTFAĞI | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906745 | GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906750 | MESLEKİ YABANCI DİL IV (İNGİLİZCE) | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906751 | GASTRONOMİ VE MEDYA | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906752 | GIDA KATKI MADDELERİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906753 | GENEL SAĞLIK BİLGİSİ VE İLKYARDIM | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906754 | GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK |
Dönem 8 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dersin Kodu | Ders Adı | Dersin AKTS (ECTS) | Tür | Koordinatör Adı | |||
2906830 | DÜNYA MUTFAKLARI II | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906831 | DİYET GIDA ÜRETİMİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906832 | TURİZM İŞLETMELERİNDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906833 | BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906840 | İLERİ PASTACILIK VE ÇİKOLATA SANATI | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906841 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE KONSEPT VE DİZAYN | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906842 | TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906843 | İÇECEK TEKNOLOJİSİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906844 | YÖRESEL MUTFAKLAR | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906850 | İŞ HAYATI İÇİN İNGİLİZCE | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906851 | GASTRONOMİDE GÜNCEL SORUNLAR VE YAKLAŞIMLAR | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906852 | TURİZM İŞLETMELERİNDE ETİK | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906853 | AKADEMİK VE MESLEKİ GELİŞİM PROJESİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK | ||||
2906854 | SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE ATIK YÖNETİMİ | 5 | DOÇ.DR. BİRSEN BULUT SOLAK |